uzak dur ve fiymaya bak bir an evvel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en uzak ne kadar uzak
  2. evvel
  3. mulazim i evvel
  4. kanun i evvel
  5. tesrin i evvel
  6. cemazul evvel
  7. muharrik ul evvel
  8. cemaziye l evvel
  9. akli evvel
  10. evvel allah

© 2008 - uludağ sözlük

uzak dur ve fiymaya bak bir an evvel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzak dur ve fiymaya bak bir an evvel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzak dur ve fiymaya bak bir an evvel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaratici kufurler » muhammed demir » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » chemical assault » gunun sozu » yan bakmak » buyuk orta dogu projesi » ustu paris alti amsterdam » ayrinticilik » moldovya » radyo uludag » turk futbolunun duran top hastaligi » ketoral sampuan » dun uye olanlar » apne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » anterograd amnezi » ergenekonu savunuyorum mutluyum » alemdar » otobuste midenin bulanmasi » fettos » kafede yiyisen ciftler » asik miyiz » chatin » sigarayi birakmak » media markt » erotic asphyxiation » robert enke » herkes mi sevgilisinden ayrildi » o ruzgar