uzagina dustum 

kapat
  1. burcu gunes in ay sahit albumunde soyledigi sarkidir. asagida sarki sozleri bulunmaktadir.soz muzik kendine aittir.

Bu son çağrım, duyacağın en son ses
    Benden sana son ışık, parçalanmadan gel
    Günah bende, nasıl sevdim seni böyle
    Anlamak mümkün değil, yok oldun şaka gibi

Kaçsanda ben burdayım, başım dik ayaktayım
    Bu sonu sen hazırladın
    Gözüm arkada kalmadı, hiç bu defa

Uzağına düştüm, ben sana küstüm
    Gidiyorum gözünaydın
    içime ata ata nasıl üzgün
    #1258306 (cooldiver, 04.02.2007 21:31)
  2. insanın içine işleyen harika bir ayrılık şarkısıdır. kemanı ayrı bir güzeldir.

(bkz: gidiyorum gözünaydın)
    #1666358 (denizci cakabey, 20.05.2007 20:17)
  3. tarkan' dan da cevap geldi..

(bkz: tuzağına düştüm yavrum)
    #1666383 (peceteye recete yazan doktor, 20.05.2007 20:24)
  4. "bu son cagrim
    duyacagin en son ses
    benden sana son isik
    parcalanmadan gel."

güzel sözlere sahip burcu günes sarkisi. dinlenesi.
    #1811921 (KoPuSh, 23.06.2007 20:26)
  5. "Günah bende, nasıl sevdim seni böyle..."
    #4307122 (m ilginc olsun istedim, 02.12.2008 00:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uzagina dustum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uzagina dustum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uzagina dustum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uzagina dustum. Copyrights of the articles are belong to their authors.