uyuzluk olsun diye turkcell yazmadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayan turkcell operatorune bebisim diye yavsamak
  2. is olsun diye
  3. laf olsun diye
  4. yesillik olsun diye
  5. laf olsun diye konusmak
  6. laf olsun diye elestirmek
  7. giciklik olsun diye
  8. tanri diye bir sey yok ki seytan olsun
  9. spor olsun diye konusmak
  10. spor olsun diye oss ye girmek

© 2008 - uludağ sözlük

uyuzluk olsun diye turkcell yazmadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyuzluk olsun diye turkcell yazmadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyuzluk olsun diye turkcell yazmadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ultractor » piyasalarin moralini duzeltmek » huznun isyan olsun » salvar amerika nin jeanidir » turkler ve uzayli atalari » live forever » almanyaca » fernando alonso » cocuklar duymasin » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » o my freaking god » abd » abdurrahim karakoc » michael jackson » belki ustumuzden bir rus gecer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beziman » limanla kavgali isyankar kaptan » a room with a view » big rock candy mountain » farkina varamamak » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » noise gate » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » gemicik » uludag sozluk moderasyonu » nikita dagina tirmanin » marques green » tunceli de mini etek giymek » takvim i vakayi » sosyete keci