uyusturucunun zararlari 

kapat

1. saymakla bitmeyecek olup karsısında faydalarından bile söz edilemeyecek hale getirir insanı. bağımlı olmayan birinde bile telafi edilemeyecek ruhsal bozukluklara sebebiyet verir
    #402895 (ulassbora, 06.07.2006 23:29)
  2. beyinde yüksek tahribatlar *sinir hücrelerinde duyarsızlık ve felc *akcigerde kanser ve zar iltihaplanması*direk ölmek icinse *.
    #403048 (karpuzkabugu, 07.07.2006 00:04)
  3. kullanılması tehlikeli ve ölümcül olan, beyin fonksiyonlarına ciddi zararlar veren, ama benim zaten beynim yok dediğin zaman hiç de problem olmayan, al da öl maddelerinin genel adıdır.

bitkisel ve kimyasal olarak üretilirler, kimyasal olanlar ile şansınız hiç yoktur. diğerinde en azından kısa da olsa bir yaşam şansı vardır. bağımlılık psikolojik ve fizyolojik olarak etken kullanım sebebidir.
    #1944083 (ironny, 16.07.2007 10:02)
  4. aslında, önceleri, daha derin boyutlu düşünebiliyorsun mesela, 3 boyutlu 4 boyutlu..örneğin, o kadar ince deteyları bile görebiliyorsunki o derinlikte, bir cinayeti bile çözebilirsin....ancak, çok sonraları, ve, onu kullanmadığın zamanlarda bile düşünme yetilerini kaybedebiliyorsun....beynin eriyor....
    #1944086 (novakatinamite, 16.07.2007 10:04 ~ 10:05)
  5. ici seni, di$i beni yakar. en onemlisi fiyatlari cep yakar.
    #1944100 (iktidarsiz tecavuzcu, 16.07.2007 10:11)
  6. belli bir doz aşımı sonrasında tanrı, peygamber gibi varlıklarla konuşup onlardan bilgi aldığını söylemeye kadar gidebilir.
    (bkz: rabbime sordum cleveland dedi)
    #4818419 (stanger, 07.03.2009 02:25 ~ 02:26)
  7. kimyasal ve özellikle türkiyede üretilenlerinde fazlasi ile olan zararlardir. fakat yurtdisinda daha etkili, kafa yapan ve daha zararsiz olanlarida vardir. (bkz: amsterdam)
    #4818457 (denizdvs, 07.03.2009 02:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uyusturucunun zararlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyusturucunun zararlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyusturucunun zararlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uyusturucunun zararlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.