uyusturucu kotu bi seydir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cahillik cok kotu bir seydir
  2. bira kotu bir seydir
  3. ales hicbir seydir uds her seydir
  4. ab kotu abd kotu iran kotu araplar kotu
  5. bir sey her seydir her sey bir sey
  6. hic aslinda her seydir
  7. dis gorunus bir seydir
  8. ask guzel seydir
  9. plan iyi bir seydir ama
  10. hic aslinda cok seydir

© 2008 - uludağ sözlük

uyusturucu kotu bi seydir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyusturucu kotu bi seydir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyusturucu kotu bi seydir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» voksne mennesker » asik olunan kiza naber lan top demek » sabetay sevi » eskisehirspor taraftari » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » lanli lunlu baslik ekolu » fairson » penisi fermuara kistirmak » gel anneye » zihniyetler bitmez evladim » agzi olu gotunden soguk olmak » the rabbit proof fence » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » the genius of charles darwin » allah inanci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sizofreni » rambo » hatirla sevgili » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » hersey ona donecek birgun » felsefeyi gereksiz bulmak » umursanmamak » gullibility » halayi biz cekeriz mala damat vurur » burdur » havlusuz remzi » karmayla gelecekteki uludag sozluk » rakiyla vaftiz edilen velet » rui jordao » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci