uyurken yapilan telefon konusmasini hatirlamamak 

kapat
  1. birçok kişinin başına sık sık gelen, bazen insanı kara kara düşündüren hadisedir.
    #2324531 (free zone, 16.09.2007 02:24)
  2. akabinde arayan kişiyi tekrar aramaya ve karşılıklı gülüşmeye sebebiyet veren durum. *
    #2324550 (miel, 16.09.2007 02:27)
  3. bazen ertesi gün sınavınız olduğu halde gece halı sahaya gitmenize, bazen sevgilinize sizin için çok zor olan bir şey için söz vermenize ve bu durum yakınlarınız tarafından öğrenildikten sonra nice komik duruma gebe kalmanıza neden olan hatırlamama olayıdır. kesin çözüm telefonu uyurken kapatmaktır.
    #2324556 (kelmajeste, 16.09.2007 02:28)
  4. sabah uyandığınızda kız arkadaşınızın telefonu niye açmadığına şaşırmanıza, basıp okuluna gittiğinizde bu defa sizinle konuşmamasına şaşırmanıza ardından barışmayı başardığınızda kendisine ana avrat sövdüğünüzü öğrenmenize neden olan hadise.
    #2324561 (aksak tirtil, 16.09.2007 02:29)
  5. daha siz yataktan bile kalkmamışken zilin sesine kapıyı açmanız ve akabinde karşınızda toplaşmış 15 kişilik lise arkadaşlarınızı görmenize mahal verebilecek hadise.

- siz nerden çıktınız lan
    + olum haber verdim ya
    - (siktir be!!) hoşgeldiniz tabi buyrun.
    #2324564 (StEagle, 16.09.2007 02:29 ~ 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

uyurken yapilan telefon konusmasini hatirlamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyurken yapilan telefon konusmasini hatirlamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyurken yapilan telefon konusmasini hatirlamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gheorghe hagi » mantar » carsi tassak gecmeye de karsi » ertugrul saglam » vacuum cleaner » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » wicker park » emo » iyi geceler sozluk » morfin » jay z » akim trafosu » seni seviyorum demekten korkmak » pur blanca » 50 karakter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » ahmet altan » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » ford fiesta » fenerbahce com » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » papagan » kimbo » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » telefonla mac anlatilan zamanlar » ahmet yildiz » uludag sozluk moderasyonu » dolunay caddesi » ozlemek » elektrik muhendisini tamirci sanmak