uyur iken uyardilar 

1. bir ruhi su albümü. albümdeki eserler;

1. nuh un gemisi
    2. gam cekme divane gonul
    3. yigidin eksigi
    4. dostum beni
    5. uyur iken uyardilar
    6. deniz ustu
    7. niksar turkusu
    8. camdan sakiz akiyor
    9. ha un ele
    10. osman pasa
    11. bugun ayin isigi
    #3484500 (meredith, 02.06.2008 21:18 ~ 04.06.2008 22:53)
  2. bir pir sultan abdal deyişi. deyişi ruhi su aynı adlı albümünde yorumlamıştır. grup kizilirmak da yorumlamıştı.

uyur iken uyardılar
    diriye saydılar bizi
    koyun olduk ses anladık
    sürüye saldılar bizi

hâlimizi hâl eyledik
    yolumuzu yol eyledik
    her çicekten bal eyledik
    arıya saydılar bizi

hakkın yoluna dizildik
    dost defterine yazıldık
    bal olduk, şerbet ezildik
    doluya saydılar bizi

pir sultan abdal'ım şunda
    çok keramet var insanda
    o cihanda, bu cihanda
    veliye saydılar bizi.
    #3484528 (meredith, 02.06.2008 21:25)

© 2008 - uludağ sözlük

uyur iken uyardilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uyur iken uyardilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyur iken uyardilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oovxvoo » tost control » mert ile gert » mountain song » metalikaci » ludovico treatment » binlerce dansoz var da bana mi var » resmen teror orgutu ziyareti yapan genelkurmay » nokta » dexter morgan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games