uyumuyorum gozlerimi dinlendiriyorum 

kapat
  1. **
    genelde kişinin uyumaması gereken bi zamanda uykuya dalması sonucu etraftakilerden gelen " oğlum uyuma " tarzı ikazlara cevaptır.

+ oğlum uyuma şimdi geldik nerdeyse.
    - anne uyumuyorum gözlerimi dinlendiriyorum.

(bkz: gözlerimi dinlendiriyorum)
    #3719629 (prisoner, 25.07.2008 17:51)
  2. uyumadığının kanıtı olan söylemdir. ama ya sızmıştır, uyanmıştır yada yüksek ihtimalle sızmak üzeredir.
    #3719656 (nessaj, 25.07.2008 17:56)
  3. şekerleme yapıyorum diyemiyen insanın kullandığı cümledir.
    #3719660 (Alcapon, 25.07.2008 17:58)
  4. fenebahçe maçına gidip sıkıntıdan kendini koltuğa sabitleyen ardından yavaşça uykuya dalan fenerlinin 'ne uyuyon lan göt' lafını duyduktan sonra verdiği karşılıktır.
    #3884077 (balamir, 28.08.2008 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

uyumuyorum gozlerimi dinlendiriyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyumuyorum gozlerimi dinlendiriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyumuyorum gozlerimi dinlendiriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » stealing beauty » lions in a cage » ikinci bayezid kulliyesi » bilek corap » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » kerameti kendinden menkul » yaran basliklar » serap saglar » goktug yuksel » altinci nesil yazar » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tegmen » tolga zengin » televizyon programinda takla atan kadinlar » state of mind » fatma aliye topuz » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » dale don dale » morgan de sanctis » aykan ilkan vs burak gurpinar » man who sold the world » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » bursaspor taraftari » kurt student » maserati » houston