uykuyu zaman kaybi olarak gormek 

kapat
  1. günümüz teknolojisi içinde kötü sonuçlar doğurabilecek yaklaşım. ilerde, insanoğlunun uyku düzeni hakkında daha çok bilgi edildiği takdirde, alınan bir hap ya da özel makinalar sayesinde 2 saatlik uyku belki 8 saatlik uykunun yerini tutabilecektir.tabi, dışarıdan yapılan bu tip her etki, doğallığımızı kaybettirecek, vücudun doğal işleyişini bozacak, belki yavaş da olsa başka yönlere kayacağız.
    #199386 (celibon, 26.04.2006 11:55)
  2. tamamen dogru bir onerme.aziz nesinin bir kac gunluk uykusuzluktan sonra uykuyu tamamen unutulacagini dair fikirleri vardir.netekim dogrudur da.denemesligim vardir.5.gunden sonra eskiden uyuyormu musum gibi ettigim laflar vardir.sonra uyudum tabi, o baska.*
    #199392 (ugly, 26.04.2006 11:57)
  3. aman Allahım ne mümkün olabilir mi öyle birşey. "uyku baldan tatlı" denilesi bir eylem. insan bünyesinin günde ortalama 8 saat uyaması gerektiğini doktorlarımız açıklamaktadır.kaldı ki zaten bünyede aksi bir durumla karşılaştığında çeşitli rahatsızlıklarla sinyaller vermektedir.
    #199410 (antika, 26.04.2006 12:02)
  4. (bkz: denemesi bedava)
    #199418 (ugly, 26.04.2006 12:04)
  5. hayyam der ki: '' uyumak için önmüzde sonsuzluk var...''
    #199502 (pink_floyd, 26.04.2006 12:34 ~ 12:35)
  6. kendini android sanma durumudur üzerine birde yemek yemenin vakit kaybına inanılması durumunda işler karışır
    #199530 (enterezan, 26.04.2006 12:47)
  7. günde 8 saat uyuyan bir insanın hayatının üçte birini uyuyarak geçirdiğini düşünürsek pek de tuhaf olmayan eylem..zira ben de zaman kaybı olarak görüyorm..ortalama insan ömrünü 70 kabul edersek 23 senemiz uyuyarak geçiyor..bu da muazzam bir sayı..insan düşününce hayatını boşa geçiriyormuş gibi gelebilir..uyku süresini 6 saate indirmeye çalışabilir..fena da olmaz hani..
    #199559 (atan alir spor, 26.04.2006 13:02)
  8. bir dönem can-ı gönülden inandığım, ölmeyecek kadar uyuduğum, sonuna kadar arkasında olup uyguladığım dönemlerden bildiğim; aslında an itibariyle fikrimin değişmediğini fark ettiğim pek doğru önerme.

(bkz: bokunu çıkarmak)

tamam ! hayatı hızlı yaşama (!) zorunluluğu adı altında gereklidir lakin bünye üzerinde olumsuz etkileri çoktur efem.

şöyleki;

metabolizmanın sapıtması.akabinde kilo almak veya vermek.
    göz altı morlukları.
    alkolle birlikte yapıldığında, cilt kuruluğu veya sivilce sorunu
    eblek bakan gözler.
    sırt ağrısı.
    erken yaşlanma.

abartmamak gerekir.
    "uyumama rekorları" kırmak gibi uyduruk denemeler yapılmaması şiddetle tavsiye edilir.

(bkz: yaptıkta ne oldu)
    #833075 (dancing in the moonlight, 08.11.2006 22:48 ~ 22:49)
  9. (bkz: moralman çökük durumlarda uykuyla zaman kaybetmeyip kafayı yeme) *
    #833157 (tyro, 08.11.2006 22:58)
  10. erdal demirkıran'ın bu konuyla alakalı "sadece aptallar 8 saat uyur" adlı bir kitabı var. Ayrıca bu kitaptan sonra "ben dünyanın en akıllı insanıyım" adlı bir kitap daha yazmıştır. Günde 5 saat uyuduğu için kendini en akıllı sanmaktadır. Katıldığı bir programda kendisinin aslında "dünyanın en mal insanı benim" adlı bir kitap yazması gerektiğini kanıtlamış, sorulan sorulara doğru düzgün cevap verememiştir. uykusu gelmişti heralde *
    #833491 (tabuttamenemenyapanimam, 08.11.2006 23:53)

© 2008 - uludağ sözlük

uykuyu zaman kaybi olarak gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uykuyu zaman kaybi olarak gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uykuyu zaman kaybi olarak gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeynep gunay » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » bu cocuk okumas » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » cunku esegin zikinden dolayi » nba 2k9 » birgun » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » 17 mayis » mta88 » reich » bell x15 » sus ve yalamaya devam et » doom metal » sir isaac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk dizisi cekmek icin gerekenler » resident evil degeneration » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » gulseven yaser » militarist ulkede beden dersi » anima » fm 2009 deki yetenekler » the dive from clausen s pier » anatomic autogynephilia » hayat bilgisi » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » marionette » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » ataturk dirilse olabilecekler