uykuyu getirsin diye entry okumak 

kapat
  1. kişinin bir türlü uykusu gelmemesi karşısında 'yahu bir kaç entry e göz atayımda hem uykum gelir' demesi fakat entryleri okudukça okuyası ve buna karşılık yazdıkça yazasının gelmesi ve uykusunun daha bir kaçması durumudur.

(bkz: yazık değil mi lan bana)
    #2728852 (ogzi, 22.12.2007 05:55)
  2. git kitap oku, ülke kurtar denilesi insanların gerçekleştirdiği eylem.*
    #2728853 (cofdi, 22.12.2007 06:00)
  3. ekranın parlaklığıyla daha da kaçan uyku sebebiyle başarısızlığa uğrar.
    #2729572 (bi nick bulamadim kendime, 22.12.2007 13:45)
  4. entry okumanın yanında başlık okumak da bir çaredir.

bilgisayarın güç ayarlarından xx saat sonra kapat denilir.
    ulu sözlük'e girilir.
    önce sol frame'deki başlıklar alt alta okunur.
    i$e yaramazsa ilginizi çeken başlıkları açar, entry okursunuz.
    olmadı mı?
    gidin ılık bi du$ alın.
    olmadı mı?

devam ettirirdim ama entry başlığın dı$ına kaçıyor.
    doğru yapılırsa akıllıca görünecek durum.
    #2729591 (prisoner, 22.12.2007 13:50)

© 2008 - uludağ sözlük

uykuyu getirsin diye entry okumak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uykuyu getirsin diye entry okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uykuyu getirsin diye entry okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enternasyonel topkapi kosusu » hacihamza » 2 ekim 2008 galatasaray ac bellinzona maci » bira » 1806 » credit » bildigin gibi degil » azerbaycan cumhuriyeti milli marsi » birlikte mahvolmak isteyeceginiz biri » bluetooth ismine msn adresini yazmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games