uykuyu beklerken 

kapat
  1. mehmet şenol şişlinin nam-ı diğer mşş nin ilk solo albümünden müthiş şarkı
    şair-i azam neredeyse, müthiş sözler, sadece büyülüyor, uyuşturuyor...

"kendini yalnız hissettiğin zamanlar olur mu?
    ...

bir müştemilatız, ne garip bir kelimeymiş di mi bu?"

şiir-şarkı ne desem tanımlayamam kiii...

http://www.youtube.com/watch?v=uIierRioq0E +
    #2824318 (oyuncakdunya, 11.01.2008 20:53)
  2. (bkz: korkuyu beklerken) *
    #2824355 (headacheda, 11.01.2008 21:00)
  3. hayal kurmak için doğru zaman.
    #2824401 (mamut, 11.01.2008 21:08)
  4. (bkz: sen uyurken)
    #2824417 (jules winnfield, 11.01.2008 21:11)
  5. bunların akla geldiği zaman dilimidir....yatağın içinde gözle görünemeyen bakteri canavarları olduğunu bilmek ne kötü, artık egzersiz yapmaya başlamalıyım, kredi kartım kaç lira gelecek bu ay acaba, çayı çok içtim sanırım, öbür tarafa mı dönsem,yatarak dua edilmez, kalkmalısın, ama kalkamam ya allah kabul eder,amin, ben bu çarşafı en son ne zaman değiştirmiştim, iyiki dolar borcum falan yok kimseye, kapıyı kilitlemiş miydik, ayağımı yataktan aşağı sallasam bile olamaz saçmalama, yatağın altından bir el çıkamaz, kimbilir nerelede neler oluyor şimdi ben burda yatarken, yatacak bi yatağı olmayanlar var, o kitabı da almalıydım, pilava suyu ölçerek koyacam bidaha lapa oluyor,o sadece bir filmdi, çok gerçekçi olabilir ama bir senaristi vardı evet, korkmama gerek yok, bilgisayarı kapatmamış olamam, ne kadar da çabuk geçiyor zaman, acaba kaç yaşımda ölecem, gece kremimi sürmüş müydüm ben, annemle daha fazla ilgilenmeliyim, bu hafta pazara gitmek lazım manav kazıklıyor, ilaçları mı yuttum mu peki, ya deprem olursa..şu dolap şuraya devrilir,hızlı olursam altına altına saklanabilirim, ya evdekiler, avize mi sallanıyor ne, uyandırsam mı naapsam, olmuyorsa da olabilir, uyanık kalmalıyızzz..zzzz..
    #4261346 (colchicum, 21.11.2008 18:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uykuyu beklerken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uykuyu beklerken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uykuyu beklerken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uykuyu beklerken. Copyrights of the articles are belong to their authors.