uykunun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uykunun kacmasi
  2. uykunun bolunmesi
  3. uykunun bastirmasi
  4. uykunun safhalari
  5. uykunun yaraticiligi yok etmesi
  6. uykunun kollarina atilmak
  7. dis fircalarken uykunun kacmasi
  8. is yerinde uykunun gelmesi
  9. uykunun kocaya kacmasi
  10. uykunun dayanilmaz cazibesi

© 2008 - uludağ sözlük

uykunun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uykunun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uykunun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» challenger » disko krali » porcelain » arnavutkoy » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » genc fenerbahceliler » safak saymak » as i am » yalnizca kanatlarina guven » lindsay lohan » sozlukteki rizeliler » irib » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avon urunlerini satan kiz » addictive drums » babam cok zengin benim » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » bok dustugunde kica su carpmasi » caca » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » max payne 2 » heresy » sozlukte gay var » imper » alvaro obregon » bu siteye erisim engellenmistir » karpuz getir yiyeyim » atvde aglamak