uykunun kacmasi 

/ 2
kapat
  1. yatağa girersin. gözlerin tam kapanmak üzeredir, ışıklar kapalı, otam sessiz; uyumak için tüm şartlar hazır. derken aklına bi fikir/kişi/yer düşer. biraz önce kapanmak üzere olan gözlerin tavana sabitlenir bi anda. bi süre tavanı izlersin, sonra kapatırsın gözlerini ama beynini de kapatamıyorsun ki! düşünürsün, sağa dönersin, düşünürsün, sola dönersin, düşünürsün. anlarsın, uyku haram olmuş bile sana. kalkar bi sigara yakarsın. ışığı açmazsın ki uykun daha fazla kaçmasın. sigara biter, başını tekrar yastığa koyarsın ama ne çare. kafanda hala düşünceler, hem de ilk takılan yalnız değildir bu sefer, yanına arkadaşlarını da alıp gelmiştir. kafanda kırk tilki.. bi sigara daha yakarsın mecbur.sonra bi tane daha.. sabah ezanı okunurken gözlerin açıktır hala.
    budur işte uykunun kaçması.
    #3310683 (pisikedi, 24.04.2008 00:33)
  2. Geceleri tek kaçan uyku olsaydı da hiç bu noktalara gelmeseydik keşke...
    #3310949 (udnapistim, 24.04.2008 01:27)
  3. Böyle bir durumda yataktan kalkıp uykuyu geri getirecek bir faaliyette bulunulması tavsiye edilebilir. Aksi taktirde yatak insana batar, ani bir kaşıntı ortaya çıkar ve uykuya dalma aşamasında karabasanlarla muhatap olumasına neden olabilir. Televizyon izlemek, hafif bir müzik dinlemek, sıcak süt içmek önerilir.
    #3680566 (sfenks, 18.07.2008 02:09 ~ 02:35)
  4. offf ulan off dediğim durumdur. kaçtı mı gelmiyor işte. saat sabah 6 olacak neredeyse sözlükte hala 44 online yazar.. bunlardan biriside benim!.. *
    #3928796 (I belong to che, 07.09.2008 05:44)
  5. bir ergenin hatıra defteri.

11 eylül 1999
    saat sabaha karşı 2:30 suları.

*heeh şöle yakınına oturayım televizyonun. show tv yi açayım bakayım. uffff başlamışlan başlamış.
    yaklaşık bir iki dakika sonra.
    *noluya ya??içerden bi ses mi geldi??ulan babam uyanmasın şimdi durduk yere..
    +naci sen misin oğlum??napiyosun bu saatte burada??
    *ee..şey..uykum kaçtı benim..bende televizyonda ne var ne yok bi bakayım dedim..
    +ne varmış ki bu saatte televizyonda??(çok puştumsu bir sorudur bu)
    *hiççç...basket maçı varmış ona bakıyorum..bak lakers-sacremento..sıkıcı ama..
    +heeee..ulan sıpa benim de uykumu kaçırdın..töbe uyuyamam daha..neyse otur da şu maçı izleyelim bari..
    *neeyyyy...benim uykum geldi yatıyorum ben...
    #3929644 (mefatbey, 07.09.2008 14:19 ~ 09.09.2008 02:54)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

uykunun kacmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uykunun kacmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uykunun kacmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » bir varmis bir yokmus » dr renaud paris » bu siteye erisim engellenmistir » cheapdeath » zts dubnica » omer muhtar » jack daniel s » anne » turk silahli kuvvetleri » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » bir kendini begenmislik olarak din » beyaz kale » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » doktor nazim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » kuzgun » arap sukru » plutarco elias calles » seks sinemasinin esrari » hande yener » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » ttnet » seri halde arti oy veren melek » heroes » kisiyi suc islemeye iten etkenler » canim kelle istiyor » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » okul zilinin imperial march ile calmasi » irib