uykudan once 

kapat
  1. TRT de eskiden yayınlanan bir cocuk programı.adile nasit masal okurdu,saat 9 da haberlerden sonra yayınlanırdı.*
    #34728 (ratata, 24.01.2006 04:19)
  2. çocuklarımıza anlatacağımız ,çocukluk hikayelerimizde yeri olacağı şüphesiz bir klasik
    #34734 (panapa, 24.01.2006 04:22)
  3. Adile Naşit'in çocukluğumuzda masal okuduğu ve birçok isim söyleyerek kuzucuklarını ekran karşısına topladığı program.
    #328995 (senil, 08.06.2006 17:34)
  4. dış fırcalamak, kitap okumak, evliysende genelde ilişkiye girmek.
    #329063 (meksikalı, 08.06.2006 17:53)
  5. masal anlatmada nönce saydığı isimler daha sonra, problemlere yolaçmıştır. karışık bir konudur anlatmak zordur. onun için örnek vermek gerektir.

merhaba kuzucuklarim diye başlar sonra isimleri sayardı.

alwayssleepy, montajelemani, arjen robben, sidikli, ufocan, vs.
    işte problemin başladığı yer burasıdır. nerde pilotmont, meksikali, senil vs.

büyük problemler yaşanırdı çok büyük.
    #472036 (pilotmont, 28.07.2006 21:45)
  6. Adile Naşit'in sevecen yüzüyle kısa süre mutlu olduğumuz ancak akabinde yatmaya zorlandığımız televizyon programıydı. Böyle çocuk kandırıldığı az görülmüştür; çünkü yatmayı normal karşılamaya başlamıştık bir süre sonra.
    #2133404 (heathcliff, 14.08.2007 21:12)

© 2008 - uludağ sözlük

uykudan once başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uykudan once ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uykudan once nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » gabriela mistral » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » besir atalay » bobross » sinifta sigara icmek » daniel day lewis » en yakin arkadasla sevismek » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » gote got diyene got diyen kisi » hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » alexei smirnov » kadavra » gay » duygulari serbest birakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » al bu gariplere olmeyi emret » gaziantepspor » karakol yeri degil zihniyet degismeli » ohsss » seni seviyorum demekten korkmak » radyo sol » supernatural » nakajima ka nate » sevgiliye hitap bicimleri » edirne » morel eskisehir lgbtt olusumu » dertlerin kadini oldum » arsenik » karnibahar kokusundan kurtulmak