uykuda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uykuda aglamak
  2. uykuda aci cekmek
  3. uykuda olmek
  4. uykuda sevismek
  5. uykuda sicramak
  6. uykuda horlama
  7. uykuda konusmak
  8. uykuda sozluge baglanmak
  9. uykuda altina sicmak
  10. uykuda kalem testi

© 2008 - uludağ sözlük

uykuda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uykuda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uykuda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» postmodernizm » bir » kim en yakinindakini taniyabilir ki » gidemedigin vatan topragi senin degildir » adam brody » gazi kars » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » metalcilerin mekkesi wacken » fight club » fenerbahce nin tsl de taraftar sampiyonu olmasi » rate my boobies » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » juande ramos » sozlukteki insaat muhendisleri » stealing beauty » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1936 durusmalari » marcos antonio senna da silva » houston » iyi geceler sozluk » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » asker esi olmak » bilemiyorum altan » yaran diyaloglar » insan » samy deluxe » emirst » saclari kazitmak » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » eyup » sukela