uyku sersemiydim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uyku
  2. kan uyku
  3. uyku evi
  4. uyku ol
  5. non rem uyku
  6. son uyku
  7. uyku sorunu
  8. bir uyku sessizligi
  9. uyku laboratuvari
  10. uyku kacinca

© 2008 - uludağ sözlük

uyku sersemiydim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyku sersemiydim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyku sersemiydim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» voyorizm » amfetamin » kugu golu canavari » arjen robben » merve kavakci » ikiyuzlu ateist » gozyasi » turklerin cok iyi yaptigi isler » central park i goren apartman dairesi tutmak » not seni seviyorum » ampulik » brothers of the lame » when you close your eyes » uzun kot etek giyen turbanli » you can t do that » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » joker da » buyukluk hezeyani » aerofaji » andromimetophilia » helyum cekip opera seslendirmek » kurtalanekspress » limanla kavgali isyankar kaptan » anterograd amnezi » animal instinct » araf » better off » isil alben » fifa 09 » arka mahalle » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak