uyku bastirmasina ragmen takipteyiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ragmen
  2. uyku
  3. kan uyku
  4. non rem uyku
  5. son uyku
  6. uyku ol
  7. uyku evi
  8. her seye ragmen
  9. bana ragmen
  10. herseye ragmen

© 2008 - uludağ sözlük

uyku bastirmasina ragmen takipteyiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyku bastirmasina ragmen takipteyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyku bastirmasina ragmen takipteyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik entry ve nick uyumu » green cafe » beduk » deli bozgun dolu dizgin » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » love is nothing without fucking » bayer giants leverkusen » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » radyo limon » sir isaac » seninki kac santim » yolgezer » temel fikralari » metalheadtr com » tromboanjitis obliterans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » damdayken ustunden albatros gecen eski sevgili » kesif sanrilari » hayata dair ic burkan detaylar » sabahat akkiraz » norvec » sibel kekilli » candan ercetin » jerusalemm » hipokinezi » sebahat tuncel » huffas » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » nurhak » zaman