uyelik gercekten durdurulmustur 

kapat
  1. üyeliklerin durdurulduğuna inanmayanlaırn yüzüne tokat gibi çarpan ifade.

+ abi uludağ sözlük üyelik alımı durdurulmuş duydun mu?
    - olur mu la öyle şey. sallama.
    gelişmeler: uyelik gercekten durdurulmustur!!!
    - anacııııım!!
    (july4th, 17.01.2006 02:33)
  2. (bkz: biz seçilmiş insanlarız)
    (yokmuşum, 17.01.2006 02:54)
  3. -abi üyeli gerçekten durdurulmuş
    -yok canım! bu kadar erken mi?
    -valla abi! bana da july4th söyledi...
    -allah'ım! ne yapacaz şimdi? açıkta kaldık bak görüyon mu? salim abigilleri de arayalım bakalım onlar üye olmuşlar mı vakitlice?!
    (ferrole, 17.01.2006 13:11)
  4. (bkz: nostaljik degeri olan basliklar)
    (july4th, 26.03.2006 01:33)
  5. önceden yalancıktan mı durdurulmuştu diye sordurtan sorunsal.
    (kacak kelebek, 29.05.2006 19:37)
  6. zaman zaman gerekliliğinin devam ettiğini anladığımız ve hala ara ara yapılan işlem.
    (devedikeni, 27.07.2006 09:57)
  7. cemiyete katılmak isteyen arkadaşlarımızı * zaman zaman hayal kırıklığına uğratan ibaredir.
    (zaknafien, 27.07.2006 10:03)

© 2008 - uludağ sözlük

uyelik gercekten durdurulmustur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ferhunde » iyi kadinlar mel un karilar ve bir de hakikatler » harrowdown hill » ayip kavrami » spore » icini dokememek » turk bayragi » turkilizce » basliga cevap niteliginde entry girmek » allah baba demek insani inancsizliga goturur » etek dolusu » geometri » tadim pizza » ufolarin insan yapimi olma ihtimali » mavi bar » kotu tecrube » hepimiz gokhan ozcelik iz » srebrenica katliami » jenna loves rocco » acemiler net » yaratici msn iletileri » mexico city » damin dibindeki saksagan » donemecte » iddia makami » touch of evil » ktunnel » askin bir fikra » mazhar fuat ozkan » multiple myeloma » kalecik » fox tv deyince akla bez bebek gelmesi » mark norman » oktal » goth olunmaz goth dogulur » nevada » ocalanin soylemi bizim soylemimizdir » baslik entry ve nick uyumu » faati » kanser » lyla » sigara parasi ile yapilabilecekler » japone » barbie evi » sevgilinin eski sevgili oldugu an » sozluk jargonu » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » bayramda el opturme dayatmasi » sevgiliden ayrildiktan sonraki ilk gun » finlandiya dan babam ciksa dinlerim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa