uyelik formuna ukala cevaplar veren zihniyet 

kapat
  1. üyesi oldugum arkadaslik sitesinde az once rastladigim insanimsinin üyelik bilgileri aynen soyle ;

nick: ciks_boy

Gerçek isim: bizi böyler tanirlar bebegim = *_-_* ciks_boy *_-_*

Doğum Tarihi: bundan yillar onceydi

Yer: ritmin oldugu her yer!

Memleket Nire?: sana neresi lazim? ;)

iş: is yok ara sira sirketlerden birine ugrarim.

Eğitim: sart ;)

Gittigim Lise: dolapdere torbacı meslek lisesi ayıkanze ;)

Gittigim Üniversite: hayat üniversitesi kaldirim mimarligi

Tanışmak istedigi cins: kız kadin degil ;

Ne için tanışmak isterim : kisa süreli iliski

Durum: "single" (piç)

Benim Hakkımda: beni ben degil beni taniyanlar anlatir. benimle konusurken zamanla beni tanimalamak isteyeceksiniz buna emin olun.

---

(bkz: bir iltifat olarak piç)
    (bkz: bir meslek olarak torbaci)
    (bkz: konusurken yabanci kelime savuran insan)*
    (bkz: en onde malim flamasi acan cool)
    (bkz: sirket sahibi olan torbaci meslek lisesi ogrencisi)
    (bkz: yeni baslayanlar icin ritim)
    (bkz: emekli olacaklar icin single)
    (bkz: duymamis olanlar icin hayat üniversitesi)
    (bkz: sehrin ortasinda ki coban)*
    #3385297 (objebi, 11.05.2008 22:42)
  2. meslek kısmina 'pezevenklik' yazan zihniyettir.
    #3385304 (zehir, 11.05.2008 22:44)
  3. gizli sorusunun cevabını sanane lan sana mı kaldı yazanlar da bir değişik örneğidir.
    #3385318 (Noctivagant, 11.05.2008 22:46)
  4. komik olduğunu sanan zihniyettir. karşı cinsten arkadaşlık teklifi aldığında elleri titrer, ter basar. asosyalliğin zirvesinden bize el sallar.
    #3385320 (7th son of a 7th son, 11.05.2008 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

uyelik formuna ukala cevaplar veren zihniyet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uyelik formuna ukala cevaplar veren zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyelik formuna ukala cevaplar veren zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bas agrisi » dedem gaflet ve ben » jirka » zekirdek com » wondrous » philip labonte » uyarilara aldirmamak » nihat dogan dan seda sayan i istemek » okul cikisina bombard tower dikmek » fatih demir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci