uydurma 

kapat
  1. -uydurmak yoluyla gerçekleşen, gerçekle alakası olmayan, yalan ve gerçek dışı.
    (bkz: uydurma hadislerin temizlenmesi)
    -uydur eyleminin olumsuz emri.
    (bkz: kicindan teori uydurma)
    #1378658 (asiti kaçmış kola, 05.03.2007 22:51)
  2. benzetme, eş zamanlı hale getirme anlamları da taşır.
    #1378663 (dekadans, 05.03.2007 22:53)
  3. çakma malzemeler için kullanılan terim.

(bkz: uydurma lastik)
    (bkz: uydurma teker)
    (bkz: uydurma entry)*
    #1378668 (altobelli, 05.03.2007 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

uydurma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uydurma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uydurma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 bin metre finalinde iki turk » seni sokakta bulduk esprisi » cincin » ruhi sari » ece erken » turk dunyasi muzik toplulugu » warwick avenue » fanatik » evlilik vaadiyle kizi yataga atan erkek » beni anlamadin ya ben ona yaniyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games