uydu kanallari araken roj tv ye denk gelmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uydu kanallari ararken roj tv ye denk gelmek
  2. denk gelmek
  3. kaba muavine denk gelmek
  4. hep abuk insanlara denk gelmek
  5. allah in bos zamanina denk gelmek
  6. ailece film izlerken seks sahnesine denk gelmek
  7. araken
  8. uydu
  9. uydu anteni
  10. elazig tv kanallari

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yildirimla timurlenk arasinda secim yapmak » prestupleniye i nakazaniye » sweeney todd the demon barber of fleet street » bir cikar yolum yok » paket servis istiyorum ama paket istemiyorum » sivasspor un dordunculuk itirazi » alt alta gelince igrenilen basliklar » kankayla eve cikmak » pilava ketcap sikmak » marlboro » unlulerin kisisel iletileri » elizabeth bathory » velet sozlugu » counter strike » ilk alinan gitarin kotu cikmasi » kisa kollu gomlek » max weber » dalaman in tarihi eserleri » yuksuk makarna » windows server 2008 » kocaeli nin tarihi eserleri » gece yolculugu » her sabah hamurisi yemek » cenk isler » the merchant of venice » baslangicindan bugune heavy metal » pencere caminin bugusu » eskili ufak sozluk » friendship a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa