uyanir uyanmaz sozluge kosmak 

kapat
  1. birkaç saat faaliyetlerinde lokavta gitmiş beynin sabah sabah bilmem kaç milyon zam görmüş işçi formatında zihinsel masturbasyon isteğinin tezahürüdür.
    #4254820 (zigana34, 20.11.2008 07:43)
  2. sözlüğü bi halt sanmaktandır.
    (Entry'nin 08:12'de yazılmış olması biraz ironik duruyor olabilir...ehi)
    #4254836 (mit against cia, 20.11.2008 08:09)
  3. - sozluk bak uyanir uyanmaz sana kostum.

+ lan bi kalk git elini yuzunu yika oturma karsimda capakli capakli, disini de fircala agzin les gibi kokuyo.

- tamam sen bekle ama tamam mi?

+ ruh hasatasi misin sen? nereye kacabilirim acaba?

- tamam hemen geliyorum.

+ shhhst..bana bak cisini de yap lan... batirma gene buralari.
    #4254841 (oneydilan, 20.11.2008 08:24 ~ 08:35)
  4. bildiğin salakların yapabileceği olaydır. gidip elini yüzünü yıkayıp bir fincan kahve içmenin keyfini bilmezler...
    #4482689 (Nakata, 01.04.2009 01:54 ~ 02.04.2009 18:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uyanir uyanmaz sozluge kosmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uyanir uyanmaz sozluge kosmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyanir uyanmaz sozluge kosmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uyanir uyanmaz sozluge kosmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.