uyanamamak korkusuyla uyumamak 

kapat
  1. sabah kalkamamaktan korkup hiç yatmamak.
    #2557559 (what if, 05.11.2007 06:16)
  2. denizde yaşamaya korkan balığa benzeyendir. doğal çevresine uyum sağlamakta zorlanan varlığın içine kapanışını hatırlatır.
    #2557561 (abberline, 05.11.2007 06:17)
  3. ölmekten korkmaktir. ölümün yatakta değil de ayakta sizi yakalamasini istemektir belki.
    kimbilir... cünkü yasamak eğer boktan bir şeydir bunu biliriz elbette. az cok yasayan bunu bilir. bilmeyen ise ite ite ögrenir ne yazik ki... ama bütün bunlara ragmen hiç olmazsa adam akıllı ölmek istemez miyiz?

sevdiklerimiz basimizin ucunda ölümü bir dostu karsilarmiş beklemek istemez miyiz?

sorarim size?

yapayalniz bir vaziyette cenemiz atarken bir su verenimiz bile olmadan nallari dikmek hele de uykuda gitmek kelek durumdur.

nesimiye sormuşlar yarin ile hoş musun?

o yar benim kime ne!
    #2557570 (mulayim, 05.11.2007 06:23)
  4. bilinmeyenden korkmaktır. yalnızca umutsuzlar hiç bilmedikleri bir şeyden korkarlar.
    #2557646 (larker, 05.11.2007 08:54)

© 2008 - uludağ sözlük

uyanamamak korkusuyla uyumamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uyanamamak korkusuyla uyumamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uyanamamak korkusuyla uyumamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chatwalk ta bir yerde » this cold black » 1447 » aceto balsamico » gise rekoru kirmak » eski sevgiliyi merak etmek » ceyda baksbaniogullari » mulayim » mgs0225 » mal minibus soforleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games