uuser nasil okunur 

kapat
  1. uuser kelimesinin nasıl okunduğunu merak eden yazarın uktesi.
    *
    #746600 (pammuk, 17.10.2006 02:10)
  2. (#228417)
    #746609 (rhnegatif, 17.10.2006 02:12 ~ 24.01.2007 20:51)
  3. "yuuuzır" şeklindeki telaffuz edilse de bu yanlıştır. çünkü; ekşi jargonundan gelen bu kelime ki ekşide suser yani sourtimes user dır.
    uludag sozluk te ise durum biraz karışık çünkü; uludag user ın kısaltması olan uuser
    ın ilk harfi u "türkçe" okunur. uuser in seslendirilişi "uyü-z&r" kasmadan söyleyelim -uyuzir dır.

*eee biz o kadar söylüyoruz.
    (bkz: Türkçe nin içine yabancı sözcük sokmak/@tfcvbg)

kaynak:
    http://www.seslisozluk.com/?word=u (tr)
    http://www.seslisozluk.com/?word=user (ing)
    #746633 (tfcvbg, 17.10.2006 02:22 ~ 12.02.2007 14:20)

© 2008 - uludağ sözlük

uuser nasil okunur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uuser nasil okunur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uuser nasil okunur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yakisikli olmak » restore » baslik osurmak » goncagul sunar » nefretin discileri hasta etme nedenleri » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » dusty kid » dr renaud paris » akcakoca » noise gate » aybars lebib » sinir bozucu sorular » open office » bu yaz ben cok degistim » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » erzincan » kufur etmeden kufur etmek » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » paranormal phenomena » mr and mrs brown » magic mushroom » mithat korler » jerusalem post » beyaz show » john locke » istanbul » ortadogu » angel of death » eternal sunshine of the spotless mind