uurtskn 

kapat
  1. bir adedinden dördüncü nesil yazar, hoşgeldi.
    #2066007 (kasgarli tost, 04.08.2007 00:06)
  2. ilk gördüğümde hıyar dediğim tanıdığımda gerçekten de hıyar olduğunu anladığım sevecen kişidir. ne kadar sağlam bir dost olduğunu gördükten sonra iyiki tanıyorum dediğim ender insanlardandır ayrıca. espiri yeteneğinin yanısıra hedeye hödöye eğlence çıkarmasıyla da akıllardan çıkmayacaktır. ayrıca gün itibariyle taze taze bir üniversitelidir de. * * *
    #2148560 (dark darkest darko, 17.08.2007 13:47 ~ 29.10.2007 16:41)
  3. beni yaz beni yaz! nidalarıyla kendisinden organizasyon beklediğim, gerekirse bornova metroda sabah akşam bekleyeceğim özlettin lan! yazarı.
    #3587411 (dark darkest darko, 27.06.2008 03:06)
  4. king konvansiyonuna, batak kondanpiyensine, gerekirse zar pörtföyüne yataklık yapacak her türlü zirveye çağırdığım yazar şeysi, azcık dadaist azcık pastoral pislik kişilik.*
    #3592018 (dark darkest darko, 28.06.2008 12:40 ~ 12:41)

© 2008 - uludağ sözlük

uurtskn başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uurtskn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uurtskn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benimo » ridvan gol olur dedikten sonra atagin gol olmasi » kolonoskopi » sonic » atomlar carpisti muslumanlar panikte » pirincinicindekibeyaztas » sozluk neden sevilir » candy » helal olsun dedirten entryler » hakki yalcin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games