utqqu 

kapat
  1. 4.nesil kardeş yazar. akıl yaşta değil başta kardeşim. hiç çekinme sen. ha bir de galatasaraylı kendisi. olsun büyüyünce doğru yolu bulur *
    (tabuttamenemenyapanimam, 16.05.2007 21:44)
  2. hoşgelmiş yazardır.
    (ee caylar kimden, 26.05.2007 11:54)
  3. yaşı yüzünden uçurulmuş 4.nesil ex-yazar.halbuki akıl yaşta değil baştadır demişler.

budut çaylakmış kendisi meğer...
    (turcomen, 05.06.2007 20:02 ~ 11.06.2007 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ainur » enderun sevgiler » yorgunum » bir derdim var » 18 yas hayalleri » selcuk erdem » adele » ottowa anlasmasi » saraykoy un tarihi eserleri » uyku » nazli ilicak » mahmut » pastirma » valery meladze » buralar entry dolacak » her sene tekrarlanan haber kliseleri » guantanamera » asik olunan kisinin baskasiyla evlenmesi » emre aydin » alone with everybody » its no good » dunyaninenmutevaziadami » volkan demirel » galapagoslu iguana » yol bitti coktan » arthur antonios coimbra zico » artik yeter » uefa com » hakkari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa