utorrent 

/ 2
kapat
  1. ana ekranından upload limitini 6 ve daha yüksek bir yere koymazsanız download limitinizi kısıyor bu meret.

ammmmaaaa,
    çözümü de var.
    teker teker dosyalara bandwidth alokasyon ayarından upload limiti çekerseniz, 1k'yı paşalar gibi yollarken 80k'yı babalar gibi almasını biliyor.

şimdi diyeceksiniz; "neden?", "neden seed etmek istemiyorsun pis leecher?!"

kuzularım. net benim müskakil malım değil. ul'yi 6 kb yapınca internet çıkışı çok ciddi zarar görüyor. bilmem anlatabildim mi?
    #3411420 (bl, 18.05.2008 02:39)
  2. Kullanıcı dostu, küçük ama etkili torrent yazılımı.
    #3660756 (dramaticaL ending, 13.07.2008 23:27)
  3. en çok kullanılan ikinci client. birincisi tabiki azureus
    #3660808 (folie a deux, 13.07.2008 23:39)
  4. yeni çıkan 1.8 versiyonu ile her bir torrent için minimum 4 KB upload ayarlanmamışsa donload hızını uploadın 10 katı ile sınırlayan torrent istemcisi. 1.8 e-muleyi örnek almış. 4 rakamının nerden geldiği ise merak konusu. yapımcılarının maksimum download hızı için gerekli minimum upload limiti koymaya kalkarak kendilerini torrent polisi zannetmeleri yadırganacak bir durum.
    #3814896 (ozgurluk, 13.08.2008 23:12)
  5. 1.8.0 versiyonunun nod32 sürümleriyle anlaşmazlığı üzerine, 1.8.1' i geliştirilmeye başlanmış başarılı client.
    #3842956 (DeWe, 20.08.2008 09:17)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

utorrent başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. utorrent ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu utorrent nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bellatrix lestrange » faulden sonra hasan sas bakisi » kevase » voronezh savasi » 19 agustos 2008 mersin canli bomba patlamasi » enderun sevgiler » yaran baslik yonlendirmeleri » paul gilbert » tayyip erdogan i sevmiyorum » rusvetin belgesi mi olur lan pezevenk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games