utanmaz arlanmaz 

kapat
  1. utanmaz, hiçbir şeyden etkilenmeyen, suçlarını kabul etmeyen, mahçup olmayan kişilere sözlenen söz.
    #236278 (asiti kaçmış kola, 12.05.2006 18:58)
  2. küçükken annemin bana söylediği söz. bir şeyden çekinmeyen olaylardan ders almayıp tekrar tekrar aynı şeyleri yapan anlamına gelir.
    #236287 (doktor sağbırakmayan, 12.05.2006 19:00)
  3. (bkz: utanmaz adam)
    #548339 (Gerko, 17.08.2006 00:16)

© 2008 - uludağ sözlük

utanmaz arlanmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. utanmaz arlanmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu utanmaz arlanmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliden duyuldugunda bunalima surukleyen sozler » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » almanca » yaran diyaloglar » ki sen » trafikte giderken edilen kufurler » uludag sozluk » hayata dair umut veren detaylar » umit ozat » bi kilo toz bi otobos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games