utanarak magnum yiyen kimse 

kapat
  1. arkadaşları max yerken magnuma verecek para bulan ama bundan da içten içe içi burkulan, daralan, sıkılan, ezilen kişi.
    (nedir yani, 08.05.2008 22:22)
  2. sonradan görmedir. eski pacoz halini biri anlayacak diye korkmaktadır.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 22:24)
  3. yalancı kimsedir ki eğer gerçekten utansaydı zaten yemezdi en baştan max satın alırdı yok eğer magnum aldıysa da utanmadan yerdi.
    (birdy, 08.05.2008 22:25)
  4. büyük ihtimalle ba$kalarının canının çekmesinden çekiniyordur.öyle ya,alan var,alamayan var...
    (hypnogaja, 08.05.2008 22:58)
  5. meybuz yiyen arkadaslarinin yaninda bir yerleri sismesin diye ugrasirken ezilen zengin sahistir. *
    (pringles, 08.05.2008 23:01)
  6. henüz frigola'yı keşfetmemiş olandır.
    (ave maria, 08.05.2008 23:03)
  7. +ımm,umm
    -ne oldu kızım yesene dondurmanı
    +ya şey utanıyorum
    -ne var utanacak yahu yesene.
    +peki.(ısırır)
    -yuh a.q ne biçim yion lan!
    (haku, 08.05.2008 23:59)
  8. bazı okuz erkeklerin dondurma yiyen kızlardan tahrik olduğunu öğrenmiş kızdır.
    (rs ne la, 09.05.2008 00:00)
  9. her kaleci gol yediğinde utanır..
    (bkz: super magnum vurusu)

önemli olan o moral bozukluğunu üstünden atıp, tam 5 bölüm sürecek o sanal maçın kalan dakikalarında hata yapmamaktır..
    kalecilik zor meslek..
    (rapper ninja, 09.05.2008 00:03)
  10. magnum genelde insanlara seksi, egzotik, romatik, şiirsel geldiğinden magnumu hayvani hareketlerle yiyerek bu büyüyü seksapaliteyi bozmaya çalışan kişidir.
    (devilscry, 09.05.2008 00:11 ~ 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» besiktas cola turka » arx fatalis » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » korsan cd saticisi » anne olmak » yorgunum » recep tayyip erdogan la gurur duyan zihniyet » cnbc e » fethullah gulen » manchester united » zalim olmak » bahcesehir universitesi hukuk fakultesi » jolenin sadece ortadogulu genclere ozgu olmasi » artik yeter » alameda » bebek okan » ahmed apimah barusso » evlenecegi kizda bekaret aramayan erkek » sawyer akilli olsun akilli » dem dokmek » belinden sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin » ver elini istanbul » brcyzdm » salam » dunyaninenmutevaziadami » chloe o brian » sahtekar bir ailenin namuslu bir uyesi olmak » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » 0 533 748 32 54 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa