usturali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. icinden usturali

© 2008 - uludağ sözlük

usturali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. usturali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu usturali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mont blanc » rhetorical question » carriye roxalina » seytan ridvan » seriat » uludag sozluk celebritysi » aleksei grigorievich stakhanov » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » birisine 40 defa seovi dersen seovi olur » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » eyvah turkler geliyor » fatma aliye topuz » the morgue » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » kaos gl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » senden cocugum olsun istiyorum » makale araniyor duyurulari » fendi » jazzamor » emo » alternativa » buzlu » is donusu evin merdivenlerinde soyunmaya baslamak » son istasyon » yazarlardan eksilenmesi gereken entry itiraflari » en son gordugun gibi hatirla » koc burcu kadini » volkan yaman » revigen » akilli fisler