ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top 

kapat
  1. "madem yumurta oldu, biraz daha oturayım da içinden civciv çıksın" şeklinde geyiğe konu olan toptur.

var böyle bir şey. plastik topun üstüne otururdun. hemen biri topa vurur, seni yere düşürürdü. akabinde o kişi "oturma lan yumurta olacak" diyerek asabi bir hale dönüşürdü. kendini az daha sıksa hulk olacak.
    #3391231 (salca, 13.05.2008 11:41)
  2. biraz daha oturulursa konserve bile olabilir.
    #3391237 (forever young, 13.05.2008 11:43)
  3. aynı durum basketbol topuna ayakla vurulunca da oluşacak arkadaşların tepkisine yol açacak durumdur.
    + aamet bak basketbol topunu 15 defa sektirdim
    - lan ibne vurma ayağınla yumurta olcak
    + ne alakası var niye yumurta olsun
    - o basketbol topu ayakla vurursan yumurta olur aq.
    #3391240 (sickthread, 13.05.2008 11:45)
  4. (bkz: bir yastık olarak top)
    #3391301 (devilscry, 13.05.2008 12:06)
  5. Biraz daha oturulsa civciv olup; malum popo altında can verebilecek bir toptur.
    #3391310 (paladinden kacan skirmish, 13.05.2008 12:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» viva la vida » batuhan mutlugil » ask » sanirim osurdum » baskente 15 bin kisilik vip cami acilmasi » taraf » sozlugu fazla ciddiye alan sorunlu yazarlar » ihsan yuce » kucuk kadinlar » kadin yazarlara yapilan sozluk baskisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games