ustume gelmeyin 

kapat
  1. fazla yüklenilen insanın feryadı.
    #1361157 (mikserde yuzen balik, 01.03.2007 12:06)
  2. (bkz: erkekseniz teker teker gelin)
    #1361160 (janjan, 01.03.2007 12:07)
  3. "benim üstüme gelmeyin artık."
    ceza'nın meclis-i ala'da en güzel söylediği bölüm.
    #2687392 (malzeme, 11.12.2007 21:46)

© 2008 - uludağ sözlük

ustume gelmeyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ustume gelmeyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ustume gelmeyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rik smits » yavuz seckin » hic bisikleti olmamis insan » amnezi » dolmusta onde oturmak » eyes wide shut » arwa damon » sevgilinin hasta olmasi » bas agrisi » host ulan deyyus » gerdek gecesi diyaloglari » baba ocagi » vedad ibisevic » essence » eglenceye eslik edememek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apati » gokhan gonul dostlari » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » ben melamet hirkasini » hossik » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » elveda de » ramiz ilker » sozlukteki sabetayistler » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » ravza » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » lisa garland » tanriya acik mektup » page hamilton