ustume gelmeyin kafam cok karisik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ustume gelmeyin
  2. gelmeyin ustume alkolluyum
  3. ustume gelmeyin bak kotu olur
  4. ustume gelmeyin bugun gerginim
  5. seneler ne olur ustume gelmeyin
  6. gelmeyin ustume yakarim kendimi
  7. bugunlerde kafam cok karisik
  8. gaza gelmeyin
  9. uzerime gelmeyin
  10. arkadasim gelmeyin

© 2008 - uludağ sözlük

ustume gelmeyin kafam cok karisik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ustume gelmeyin kafam cok karisik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ustume gelmeyin kafam cok karisik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atvde aglamak » bir tek sen yalani » abdurrahim karakoc » mamma mia » osurmanin dayanilmaz hafifligi » iyi kalpli olmak » aysengruda » kotu kalpli ceyar » erzurum » 30 kg dashakli adam » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » chewbacca nin aslinda che olmasi » complicated » sergen yalcin » jargon yapmaya kasan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abd » sozluk u birakip facebook ta takilmak » nilay dorsa » hugo lloris » eski karim » hadise acikgoz » mutluluk » ivan kaliayev » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » ada » addictive drums » baslik entry ve nick uyumu » a room with a view » divide et imperium