ustteki entryi okumayan zihniyet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilk entryi okumayan ateist
  2. bir ustteki entry
  3. sag ustteki bos alan
  4. ustteki entry ye katilmak
  5. ustteki yazarin nesinden hoslandik
  6. ustteki yazarin en cok nesini begendik
  7. ustteki entry yi refere edesi gelmek
  8. ustteki entry den karakter analizi yapmak
  9. entry ustteki entrylere cevap niteliginde
  10. herkes ustteki yazara sarki armagan etsin

© 2008 - uludağ sözlük

ustteki entryi okumayan zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ustteki entryi okumayan zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ustteki entryi okumayan zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » normal gorunume don » ibibik » back to you » michael beasley » kablosuz internet caiz degildir » maddeler halinde konusan insan » exodus » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » yakisikli olmak » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » bombibom » ozel okul » lindsay lohan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » corum » lena headey » son tavsiye edilen entrylerim » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » turk aile yapisi » robbie maddison » dayak yemeden once aglamak » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » discilerden nefret etmek icin nedenler » her tur seks yapilir » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » brokerx5 ya da mustang » farkina varamamak » yaran fikralar » tarihteki unutulmaz ayarlar