ustelik bu cakmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ustelik
  2. hem kel hem fodul ustelik ebleh
  3. hem penalti hem gol ustelik semih
  4. eti cin cakmasi
  5. dibe vurduk ustelik bir de vatoz carpti
  6. x cakmasi turk grubu
  7. gozlerde simsek cakmasi etkisi
  8. pinar beyaz cakmasi murat bey
  9. abdullah gul un hesabi elciye cakmasi
  10. hayat beni yine mars etti ustelik zar tutarak

© 2008 - uludağ sözlük

ustelik bu cakmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ustelik bu cakmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ustelik bu cakmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luther » bestrafe mich » tuba06 » bir gecede sigarayi birakmak » umit aktan » dugmele dugmele » bir olcu birimi olarak bir milyon » inanmak istenilen yalanlar » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » milan baros un fasist olusu » homecoming » shy » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » yazarlarin gammaz olma nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce » luciddreaming » ketoral sampuan » imkb » rate my turban » alpaslan dikmen » kiyamet gunu gazete mansetleri » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » esra ceyhan » christian troy » maske takmak » sinifta sigara icmek » off cok yakisikliyim ulan » ahmet turan alkan » hittin savasi