ustadlarin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ustadlarin sahi

© 2008 - uludağ sözlük

ustadlarin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ustadlarin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ustadlarin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » samsung i900 omnia » secimler oncesi abd den icazet almak » toygar isikli » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » facebook u olmayan uuserlar » afyonkarahisar » seray sever » ben hep seni yazdim » pc » yaran baslik yonlendirmeleri » one way ticket » jerusalemm » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » kedikemal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robbie maddison » farkina varamamak » enderun sevgiler » command and conquer saga » phoenix rising » saskin demokrat » divide et imperium » brad bellick » goncagul sunar » grandmaster flash » basak parlak » fernando alonso » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » turbanin uzerine kask takmak » john mayer