ustadim ornek aliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendime banu alkan i ornek aliyorum
  2. kotu ornek ornek degildir
  3. aliyorum cunku
  4. eskiler aliyorum
  5. aliyorum ayarini sagol
  6. her sabah dus aliyorum yalani
  7. aliyorum oyleyse sarin
  8. yalnizliktan keyif aliyorum
  9. ayar kokusu aliyorum
  10. anket kokusu aliyorum galiba

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» schizo » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » four seasons » illumination » karayazi nin tarihi eserleri » gercek gelecek » olumun farkinda olmak » mor ve otesi » ivan klasnic » asimo » ornitin devri » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » sony playstation 3 » bey abi » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » basliklari alt alta okumak » pharmaton21 » zedx » arif keskiner » parayla saadet olmaz » vu » universite ortaminda hatun kaldirmak » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » a sign for the norse hordes to ride » halit bey in konaktan ayrilisi » james hetfield in musluman olmasi » beyin engelli » nedeni bilinmeyen mutsuzluk » warum diyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa