uskudarda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. us
  2. us airways center
  3. us and them
  4. us borax
  5. us capitol
  6. us citizenship required
  7. us disi
  8. us gaap
  9. us marine corps
  10. us open

© 2008 - uludağ sözlük

uskudarda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uskudarda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uskudarda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgiliye mektup » adana » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » yavuz selim demirag » lena headey » tudeh » jargon yapmaya kasan yazar » gullibly » galatasaray dan nefret etme sebepleri » la traviata » gullible » tkip » gunce » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » bu ask beni yorar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konya » tanri yanilgisi » geri donusum kutusu » chicco » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » zamane sozluk » sinir bozucu sorular » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » bluevelve sirin » somnium obmutum » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » are you ready mother fucker » wilhelm liebknecht » gullibility » sigara birakanlara tavsiyeler