usenmemis ayar vermis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. delinin teki bir ayar vermis kirk akilli cikaramamis
  2. fhm e poz vermis sarkicilar
  3. soz vermis sarkilar
  4. hoca 30 vermis
  5. allah akil vermis
  6. allah bir agiz iki kulak vermis
  7. yillarini sozluge vermis yazar
  8. her 1 kisiden 0 47 nin akpye oy vermis olmasi
  9. mevlam kanat vermis ucamiyorsun
  10. allah belasini vermis insan

© 2008 - uludağ sözlük

usenmemis ayar vermis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» elliot smith » yavuz cetin » nail scissors » koyun baba koprusu » seyreltik cozelti » bir saire yazmadigi siiri yamamak » hakan kadir balta » cengeltepe hoyugu » bokcu » mazhar fuat ozkan » aamu » kot » domuz » zeki muren » cesitlemeli korku » cem yilmaz » sevisme baslatici diyaloglar » bos kamyon mu ariyorsunuz » hayko cepkin » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » icini dokememek » dal tasak » karizmatik cevaplar » suleymaniye camii » last fm » koma provalari » corvus » insanlari dinledikleri muzige gore siniflandirmak » dostlarinin gozdesi » kiefer sutherland » sen git karin gelsin » flightplan » mesene » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » beni birakin gidip ladin i getireyim » nacelle » georgi jukov » kulodun olayim osur osur bogulayim » kizlik zarini diktiren kiz » imf » tum yazarlarin karmalarinin dibe vurmasi » ben hicbir korsan urunu kullanmam » eski sevgiliyi gormek » ricardinho » by pass » transistor » turkiye bayragi » darvinizm » koylu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa