usame 

kapat
  1. amerika konsoloslugunun asla vize vermediği insandır.
    #1478281 (ovov, 01.04.2007 03:37)
  2. amcamın ismi.

devamı için;
    (bkz: bin ladin)
    #1478320 (Rurouni Kenshin, 01.04.2007 03:48)
  3. her gittigi yerde usame bin ladin esprisine muhatab olan insandır. *
    #1478335 (ovov, 01.04.2007 03:51 ~ 03:52)

© 2008 - uludağ sözlük

usame başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. usame ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu usame nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozlukteki yesiller » windows 7 » posof » uludag sozluk celebritysi » hey dostum fransa demistin irak cikti » deprem » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » kiyamet gunu gazete mansetleri » cizlavet » platform moon » ana bashak el bahr » kurtlere pislik uretiyorlar demek » vanti lator » oskanyan a tayyip erdogan ayari » adamotu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konferans vermek » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » hassas terazi nin intikami » eric prydz » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » 52 bin kisi nasil susturulur » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » buyuyunce ne olacaksin » ebleh nufus artisinin onlenememesi » gabriela mistral » sozlukteki kizlar » volkan yaman » turhan bozkurt » daniel gonzalez guiza » naja sosyopat