us disi 

kapat
  1. akıl sır ermeyen, akıl dışı.
    #2770512 (isi degistirgeci, 31.12.2007 11:11)

© 2008 - uludağ sözlük

us disi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. us disi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu us disi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi sirin » faati » rs » dinazorus » canlandi lan canlandi » charlie chaplin » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » fenerbahce den nefret etme sebepleri » sabetay sevi » alvin ailey american dance theater » turk yolu » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » zengin pici » sualtu housing » wristcutters a love story » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » everybody s gotta learn sometime » fk vojvodina » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » one way ticket » manisa » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » mardin » chinese democracy » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » jack krauser » toygar isikli » kompleksiz insan » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » temel bilgi teknolojileri » bu basliga entry giren essektir