urunu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayal urunu
  2. zevksiz gecenin urunu
  3. zeka urunu basliklar
  4. zeka urunu nickler
  5. akraba evliligi urunu
  6. alternatif bim urunu isimleri
  7. son teknoloji urunu anketler
  8. ben hicbir korsan urunu kullanmam
  9. bir karizma yan urunu olarak el freni
  10. ihanetin bedelini odeyen sut urunu

© 2008 - uludağ sözlük

urunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. urunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu urunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » elektra » el ele tutusmak istemeyen sevgili » karisina kahvalti hazirlayan erkek » konusmadan sacmalayabilen insan modeli » ehi ehi ehi » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » gill » trans » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » bir muhendisin hayati » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » gunes gazetesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk un emanetini devirmek istemek » dig lazarus dig » estrojen » la vida es una lenteja » dimitar ivankov » haybeden gercekustu ask » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin » kulturpark » what is your problem 2 » hatunbank » sea wolf » osman pamukoglu » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » dovulesi dizi karakterleri