urug 

kapat
  1. Orhun kitabelerinde geçer ve aileler birliği anlamına gelir.
    #315816 (dahii, 04.06.2006 19:26)
  2. türklerde akrabaların teşkil ettiği aileler birliği.
    #1850509 (silte, 01.07.2007 23:41)
  3. ilk türk devletlerinde, oğuş (aile)lerin bir araya gelmesinden oluşan bir nevi sülale.
    #2729212 (Seytanin Fisildadiklari, 22.12.2007 12:28)

© 2008 - uludağ sözlük

urug başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. urug ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu urug nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orgazm » malumatfurus » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » cok doluyum sozluk » kisaltmalarin ek almasi » butun eski sevgilileri imha etmek » metris » bakirkoy » antidepresan » ergenlik cagindaki erkek » tal ben haim » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » kesif sanrilari » mistik sanrilar » osman kibar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » almanya » yaran kisisel iletiler » bluetooth » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » nerede kalmistik » banco de gaia » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » strategy » ucuzlere verilebilecek isimler » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » toby marks » indian » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » discover channel in marmaray belgeseli