urfali haci mehmet 


kapat
  1. ankarada tunali hilmi caddesinden oran sitesine cikarken solda inerken sagda olan mekan.yemekleri guzel oldugu kadarda kaziktir.ismine aldanilmamasi gerekir sosyete mekanidir.
    #350238 (markasiz, 16.06.2006 12:28)
  2. sahibi şu anda parlamentoda akp'den şanlıurfa milletvekili mehmet özlek'tir kendisi restaurant'ın tunalı şubesinde boş vakitlerini geçirmektedir.
    ankara'nın en kaliteli kebaplarını yapan restaurant'tır ayrıca ulus ve yıldız'da da restaurantlar zinciri vardır.
    #1212454 (firtina, 26.01.2007 22:25)
  3. kebaplarının yanında künefesi de çok lezzetli* olan mekan. künefesi ankara'da birinci, türkiye'de ise en iyi dördüncü künefe seçilmiştir.
    #1626941 (dersini almis da ediyor ezber, 10.05.2007 02:20)
  4. gece gece acıktıran uykuyu kaçıran restauranttır. tunalı şubesinde yazın bahçede kışın üst katta cam kenarında süper bir yemek yersiniz. kebapları muhteşemdir. insan yerken -bu tavuk/et olamaz baska bişey bu!- diye sayıklar. yalnız kebapları kadar özel ve özlenen baska bir ayrıntı da kebapları beklerken sıcak lavaş yanında getirilen patlıcan ezmesidir. doyamayıp ikincisini istemişligimiz, gecikince gelmiycek mi diye korktugumuz caanım ezmesi.
    #1626950 (ovov, 10.05.2007 02:26)

© 2008 - uludağ sözlük

urfali haci mehmet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. urfali haci mehmet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu urfali haci mehmet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 pekin olimpiyatlarina spor basininin ilgisi » st elmo s fire » turk kizlari » kompozisyon yazarken bokunu cikaran depresif kiz » avrupa yakasi dursun » uktelere bakinca duygulanan yazar » deceptively yours » gecenin icinde kaybolmak » turban » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci