uretiminde uzerime yoktur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzerime gelmeyin
  2. kizlar uzerime atlasin
  3. dunya uzerime bosaliyor
  4. uzerime rahat bir sey giyeyim
  5. ben uzerime hafif bir nick alayim
  6. neden herkes benim uzerime geliyor
  7. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  8. bin uzerime kokle de kokle
  9. laz yoktur
  10. yoktur

© 2008 - uludağ sözlük

uretiminde uzerime yoktur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uretiminde uzerime yoktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uretiminde uzerime yoktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jimnastik yapmak » paul newman » firmada calisan iscilerin stajyer kizlara bakisi » 1484 » yasayan bir efsane olarak cift penisli adam » triumph lyubertsy » bobiler org » moonwalk yaparak denize giren insan » ayakkabi alirken dikkat edilecek hususlar » tottenham hotspur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games