uretim 

kapat
  1. çeşitli maddeleri bir araya getirerek ürün oluşturma, üretme işini gerçekleştirme, tüketilecek madde meydana getirme.
    (bkz: asya tipi uretim tarzi)
    (bkz: seri uretim)
    (bkz: hatali uretim)
    (asiti kaçmış kola, 20.06.2006 13:52)
  2. (bkz: imalat)
    (corapita, 20.06.2006 13:53)
  3. istihsal.
    (zibende, 20.06.2006 16:12)
  4. üretim metaları yaratırken olup biten şeydir.
    (thelordie, 28.07.2006 16:22)
  5. denklem'in tek bir eksiği olduğunda piç olan üretkenlik durumu.

sermaye > isgucu > hammadde > enerji = uretim.
    (Eqin, 17.10.2006 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uzun hikaye » norvecli balikci » uludag sozluk un besinci neslini silmek » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » metalci » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » odtu bilgisayar muhendisligi » sean penn » guillermo vargas habacuc » concierto de aranjuez » dragonheads » turbanli f1 pilotu » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » ablanin evlenmesi » blow up » gercek bir askin ardindan kalanlar » roman gibi » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » libero » gokturk alfabesiyle kopya cekmek » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » kendim gibi olmak istemiyorum » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » hayatla dansta azrailin ayagina basmak » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » roj » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » msn kullanmayan insan » acele bir degisime ihtiyac duymak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa