urban legends 

kapat
  1. ing.şehir efsaneleri
    ayrıca 1998 yılında çekilmiş bir güzel bir gerilim filmi.
    #41455 (wrathchild, 27.01.2006 21:38)
  2. (bkz: kamusal hurafe)
    #109614 (sıçtırtma lamasına, 11.03.2006 01:07)
  3. rainbow six Adlı oyunun bir Bölümü
    #519375 (kurabiye_monster, 09.08.2006 23:03)
  4. gerçek efsaneler ismiyle türkiyede vizyona girmiş film serisidir.
    #2245518 (bohembebek, 02.09.2007 00:36)
  5. daha ilk sahnesiyle sizi ne kadar boktan bir filmin beklediğini belli eden yapım.

--spoiler--
    arabanın arkasında katil vardır. arabayı kullanan kızımız bundan habersiz benzin almaya gider. benzinci arabaya yaklaştığında arka koltuktaki katili fark eder, ona çaktırmadan kızı uyarmanın yolunu arar. uyaramadan kız basar gider ve yolda hareket halindeyken katilimiz kızımızın kafasını uçurur.
    --spoiler--

şimdi efenim burada hangi saçmalıktan başlayacağıma karar veremediğin için yorumu size bırakıyorum.
    #2817351 (leblebi tozunun hastasiydim, 10.01.2008 14:35)
  6. ikinci filmini izlediğinizde 'bu vcd'ye verdiğim para ve ayırdığım zaman boşa gitti' demeniz muhtemeldir. tek kelimeyle bebat bir filmdir.
    *
    #3060106 (tuhh kahretsin, 26.02.2008 08:20)

© 2008 - uludağ sözlük

urban legends başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. urban legends ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu urban legends nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jason lee » limanla kavgali isyankar kaptan » zeynel » turbanli oldugu halde metal dinleyen kiz » keten elbise giyip yogun isigin onunden gecmek » karabet » mahmood ucu bir arada » ilk maymunlarin nereden geldigi sorusu » arwen asya » nazim a a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci