updates 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. no updates available
  2. windows updates downloader

© 2008 - uludağ sözlük

updates başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. updates ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu updates nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» boslugabagislanansozler » napan » nereye gider bu katar » ekran yaklama goruntusu » ben hep seni yazdim » ayyash maghanda » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » itu sozluk » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » ataturk galatasaray i sevmezdi » elveda rumeli » soul » bedevi kulturu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » var misin yok musun mevlut un annesi » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » bana fenerbahce mi geri verin » nostaljik tramvayda aglamak » notrinova » evrim akin » zor zor zor » understanding » something s missing » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » rambo » kuzey kibris turk cumhuriyeti » gotik hatuna parmak atmak » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » hayati sek icmek