update 

kapat
  1. güncellemek anlamındadır.
    sql dilinde varolan bir kayıdın güncellenmesinde de kullanılır.
    update kullanicitablosu set ad='george w.' where ad='george' and soyad='bush'
    #1175193 (hyperion, 19.01.2007 03:10 ~ 03:12)

© 2008 - uludağ sözlük

update başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. update ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu update nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anadolu saglik merkezi » sizofreni » golden horn » cansel ozalan » isiniz bitince sifonu cekiniz » the beatles brotherhood » witricity » ceci n est pas une pipe » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » turk silahli kuvvetleri » eski sevgiliye mektup » zollinger ellison sendromu » nurettin veren » belki ustumuzden bir rus gecer » play beautifully » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tunceli de mini etek giymek » private sozluk » stalker » uzay » cebe akan tukenmez kalem » saskin demokrat » oliver y benji » slovakya » ayyash maghanda » namarak » hikmet cetinkaya » ben bu yaziyi sana yazdim » otobuste sikisip bayginlik gecirmek » sozlukte gay olmasi » zall dan beklenenler