unutulamamak 

kapat
  1. bir kişi tarafından sürekli düşünülmek, akıldan çıkarılamamak. örneğin alacaklınız olan bakkal, manav ve kasapın sıkça yaptığı eylem.
    #2659082 (arabaciarabayatasget, 03.12.2007 21:25)
  2. bir yerlerde beni düşünenen biri var, diye mutlu olabileceğiniz durumdur.
    #2659087 (cofdi, 03.12.2007 21:26)
  3. (bkz: unutulanlar unutanları asla unutmaz) hödödösünü zikretmeyi gerektiren başlık
    #2659091 (kaytanbiyikliprens, 03.12.2007 21:28 ~ 21:30)

© 2008 - uludağ sözlük

unutulamamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. unutulamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unutulamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siemens » pic sozluk yazarlari » zugurt tesellisi » kaptan magara adami » fakirleri dinliyorum gozlerim kapali » cik git » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » canak anten milliyetcileri » farid farjad » zengin kiz zengin erkek birlikteligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games